Алкохолни отравяния

Защо препоръчваме Enterosgel против махмурлук и алкохолно отравяне?

• Enterosgel предпазва организма от вредните ефекти на алкохола - премахва алкохола от кръвта, помага при главоболие и забавени реакции, третира алкохолно отравяне. Лекува махмурлук.

• Enterosgel е "интелигентната гъба". Благодарение на специалната молекулярна структура, той поглъща вредните вещества - алкалоиди, токсини, вредни бактерии без да засяга, витамини и микроелементи. Много важно е, че Enterosgel премахва лошия дъх и извежда на алкохола от кръвта и червата.

• Главоболие? Справи се от махмурлука лесно и бързо: След празника, вечерта и на другата сутрин вземете 2-3 супени лъжици Enterosgel, разтворен във вода. Алкохолът се абсорбира в Enterosgel и не може да излезе от стомаха в кръвния поток.

• Шофьорите могат постоянно носят Enterosgel в жабката на колата.

С цел да не се рискува свидетелство за управление, след употреба на алкохол, вечер и сутрин се препоръчва да се взема 3-4 супени лъжици Enterosgel, който гарантирано елиминира алкохола в кръвта и лошия дъх.

 

Лекарството може да се приема за дълго време, без никакви странични ефекти, докато повечето лекарства махмурлук този имот не разполага

Share this: