За красива фигура

Нека да отслабнете?

Тънъкa, фигура без грозни мастни натрупвания под кожата - най-заветната мечта на много жени и мъже. В името на тази мечта, много от тях са готови за най-тежки ограничения в диетата и дълги часове потене във фитнес залата. По принцип рецептата е - намаляване на консумираните калории, плюс физическа активност и скоро ще получите фигура на мечтите си. Но често стремежа към идеалното тегло се превръща в здравословен проблем. Също така се случва, че трудно свалените килограмите мигновено се връщат. И все пак на твърда диета за цял живот трудно се оцелява!

Това се случва, когато цялото внимание се фокусира върху отслабване, т.е загуба на човешки тегло. В същото време, ключът към хубава фигура е комбинация от три фактори - намаляване на теглото; хармонизиране на обменните процеси и развитието на здравословен начин на живот.

От тези три точки най-лесни за изпълнение, странно, но е първото. Но само заедно с другите две, ще даде на загуба на тегло с устойчив резултат. В противен случай, вашият метаболизъм ще се увреди още повече, което може да доведе до различни заболявания.

Как Ентеросгел l може да помогне?

Какво отношение на загуба на тегло има Ентеросгел!? Той е ентеросорбент и не може да изгори мазнините в тялото. Въпреки това пречистването с Ентеросгел е основен елемент в програмата загуба на тегло, тъй като той активно абсорбира токсини, които са в изобилие в организма, при разграждането на мастни депозити.

Често, след няколко седмици от началото на приемането на Ентеросгел се появяват осезаеми резултати под формата на нормализиране на теглото, дори и ако освен него не са предприети никакви други мерки за тази цел. Това се случва, защото ентеросорбент показва и извежда от тялото токсичните вещества и подобрява обмяната на веществата.

Важно да се приема Ентеросгел, и ако вие настоявате за да се отървете от излишните килограми чрез диета, добавки или специални упражнения за изгаряне на мазнини. Човешкото тяло е проектирано така, че повечето от токсините, които непрекъснато идват от околната среда и храната, се запазват в мастната тъкан, тъй като тялото се опитва да се предпази от действията на тези токсични вещества.

И когато (няма значение какъв метод) мазнините се разграждат в тялото, токсините се връщат обратно в кръвта - в същото време и в големи количества. Естествено, отровните вещества, започват активно да тровят тялото. Тогава се проявява обостряне на хронични заболявания, проблеми с храносмилателната сфера - от непрестанния гадене и неприятен вкус в устата, до гастрити и дефекални нарушения, поява на петна по кожата, косопад. Може изведнъж да се разболеят ставите или бъбреците, появява се слабост и апатия, загубил съня и апетита. Хората погрешно смятат, че тези явления са свързани с намаляване на приема на калории, но в действителност проблемът е, токсини в системата!

Диетолозите препоръчват по време на всяка диета пиене на много вода, но тя е много по-ефективно, в комбинацията с Ентеросгел. Токсините, които се носят с водата, се поглъщат от Ентеросгел и се извеждат от тялото. Много бързо престават неприятните странични ефекти на загуба на тегло. Много важно – токсините ще напуснат тялото, но благодарение на специалната си структура, Ентеросгел не засяга нито витамини, нито минерали, нито полезните чревни микрофлора.

Друг важен фактор е, че Ентеросгел запълва стомаха, създава усещане за ситост, и по този начин абсорбира излишък на стомашна киселина и ензими. На първо място, неутрализира тяхното дразнещо действие върху стомашната стена. Освен това превишаването на храносмилателни сокове предизвиква желанието да се яде, и ако се ограничат тези сокове - ще изчезне и постоянния сигнал за глад, който е толкова често е причина за неуспехите.

Между другото, за тези, които се опитват да ускорят оттеглянето на допълнителни килограма с помощта на различни изгарящи мазнините лекарства и хранителни добавки, Ентеросгел има особено важно значение, защото не винаги, дори и с високо качество, естествени, те са безвредни за организма. Сорбентът ще предотврати появата на различни странични ефекти и ще направи по здравословно вашето отслабване.

Share this: